logo
Ik ben als vormgever thuis in alle moderne media. Ik bedenk, ontwerp en produceer digitale content voor web, mobiel en print.

WordPress Website

DTP

Video

Email Marketing

Infographics

Neem contact op met Hans
Van webdesign tot infographics en van videomontage tot animaties. Interessant dus als je met een klus op dit gebied zit en daar zelf de mensen niet voor hebt.

+31 6 15 66 44 64

info@hanspeeters.net

Meestersstraat 14, 7001 HC Doetinchem

Top

Portfolio

Hans Peeters / Portfolio
  • All
  • Animatie
  • Design
  • Video
  • Webdesign
  • Webdevelopment

Hans Peeters zorgt voor inzicht, voor begrip, door middel van video en animatie. De combinatie van beeld, tekst, geluid en interactie maakt het mogelijk om complexe informatie effectief te communiceren.

Video

SW BV is een professionele organisatie in vastgoed onderhoud met meer dan 20 vestigingen door heer Nederland. Samen met vormgever en het marketing bureau werd een volledig nieuwe uitstraling gerealiseerd.

Webdevelopment

VTM neemt bedrijven in de bouwsector zorg uit handen met een totaaloplossing voor montage en geveltechniek. Een fraai ontwerp maakt bijvoorbeeld een gevel identiteitsbepalend.

Webdesign

Guido Geenen Coaching en training zocht naar een professionele website die zijn kracht als coach uitdrukt.

Webdesign

De introductie van een nieuwe slimme meter werd begeleid met een interne campagne waarin het proces en tijdsplan werd verklaard en uitgelegd. in opdracht van Sterk! buro in creatieve communicatie werd Hans Peeters gevraagd voor realisatie en uitvoering om voice over, animatie en video montage te realiseren

Animatie

Door overname van Hydratight door Actuant ontstond er behoeft aan een nieuwe huisstijl welke de gezamelijke kracht van Actuant, Enerpac en Hydratight Sweeney uitdrukte.

Design